19 Eylül 2013 Perşembe

Какво е вайбър?

Какво е вайбър?



Създателите на приложението за безплатни обаждания “Вайбър” (Viber) готвят сериозно предизвикателство за интернет базираната телефонна услуга “Скайп” (Skype) – “Вайбър” вече се предлага и като приложение за компютри с “Уиндоус” или iOs.
Ходът на базираната в Кипър компания идва заедно със съобщението, че потребителите на приложението вече са достигнали 200 млн. души.
Това число е огромно постижение за фирмата, но все още е малко на фона на 600-те милиона потребители на “Скайп”.
Подобно на “Скайп”, “Вайбър” предлага безплатни текстови съобщения и обаждания, а версията за PC включва и видеообаждания.
“Хората прекарват много време със смартфоните си. Голяма част от това време обаче е прекарано у дома или в офиса, където те имат лаптопи или PC наблизо”, казва шефът на “Вайбър” Талмон Марко, цитиран от “Гардиън”.
Премиерата на “Вайбър Десктоп” е част от представянето на Viber 3.0, новото издание на приложението, което ще включва сериозни ъпдейти на версиите за “Андроид” и iOS, както и нова версия за “Блекбъри”.
“Вайбър” вече се предлага и на осем нови езика.
За ползването на “Вайбър Десктоп” ще е необходимо въвеждането на телефонния номер, което ще служи за потребителско име, както е и в смартфон приложението.
vesto.bg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder